Vanzari
Daca sunteti interesat sa achizitionati un adapost Atomic Bunker, contactati-ne si unul din inginerii nostri, va va indruma spre solutia care satisface cel mai bine nevoile dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie sa ne furnizati cateva informatii cu privire la sistemul de care sunteti interesat, numarul de persoane care urmeaza sa se adaposteasca in buncar, durata pentru care se doreste folosirea buncarului, precum si bugetul alocat unei asemenea investitii.

Dupa ce s-a ajuns de comun acord la cea mai buna solutie, va vom trimite prin posta contractul de vanzare si o declaratie de confidentialitate, pe care va rugam sa le analizati cu atentie si sa ni le retrimiteti semnate tot prin posta. Insistam pe ideea de a coresponda prin posta pentru a pastra un nivel cat mai ridicat de confidentialitate, necesar in cazul unei asemenea investitii. Dupa semnarea contractului este necesara plata avansului de 50% din valoarea adapostului. In termen de maxim 14 zile de la data platii avansului o echipa de specialisti din cadrul companiei noastre se va deplasa la locatia unde se va monta adapostul, si va face o estimare a costurilor totale de transport si montaj. Aceste costuri se vor inscrie intr-o anexa la contract care va cuprinde schitele generale ale sistemului de adapost, detaliile tuturor componentelor, costurile de livrare si montaj, eventualele dotari optionale pentru care ati optat. Adapostul se livreaza in termen de 120-240 de zile de la data semnarii contractului si a incasarii avansului, si se monteaza doar dupa plata diferentei de 50% din valoarea adapostului si a cheltuielilor de transport si montaj.

Pentru a asigura maximum de satisfactie si confort clientilor nostri va asiguram ca vom pastra caracterul secret al investitiei, motiv pentru care toate lucrarile se vor derula exclusiv de echipele noastre fara a angaja subcontractori locali.
Termen de plata: 50% la contractare / 50% la livrare
Termen de livrare: 120 – 240 zile